Ενιαία θέση άποψης
  #1 (permalink)  
Παλαιός 05-09-2008, 04:51 AM
RP33S είδωλο
RP33 RP33 είναι σε μη απευθείας σύνδεση
Φόρουμ μέγιστο όλου του χρόνου

Ενώστε την ημερομηνία: Μάιος 2007
Θέσεις: 1.006
Δύναμη διατρήσεων: 230
Υφάσματα: 22701
RP33 μην βρωμίστε με το χρήστη ή θα πάρετε 
KTFO...Ισχυρός και πλήρης της κατηγορίαςRP33 μην βρωμίστε με το χρήστη ή θα πάρετε 
KTFO...Ισχυρός και πλήρης της κατηγορίαςRP33 μην βρωμίστε με το χρήστη ή θα πάρετε 
KTFO...Ισχυρός και πλήρης της κατηγορίας
Προεπιλογή θωρακικός τραυματισμός

έτσι δεν έχω το ΚΑΝΕΝΑ IDEA τι κάνει λάθος με με, αλλά έχω αυτόν τον πόνο στο στήθος μου, πέρα από σωστό θωρακικό μου όταν κάνω ορισμένα πράγματα .. δεν μπορώ πλέον αιτία Τύπου πάγκων που είναι ακριβώς ΤΟΣΟ επίπονο .. εάν τεντώνω και αγγίζω τα toe μου βλάπτει .. και ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΈΣ όταν αναπνέω σε το βλάπτει, αλλά όχι πάντα, που με κάνει απομακρυνθείτε από τη σκέψη κάποιου είδους της ανάφλεξης πνευμόνων ή κάτι ..

αυτό έχει ενοχλήσει με για περίπου 2 και τις εβδομάδες ενός μισού και δεν φαίνεται καθόλου καλύτερα ..

δεν έχω καμία ιδέα πώς το έκανα, αλλά παίζω την εβδομαδιαία έκδοση χόκευ! και καλαθοσφαίρισης έτσι είναι δυνατό αυτό συνέβη σε οποιοδήποτε σημείο ..

καθένας έχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ιδέα αυτό που μπόρεσε να είναι; θλιβερός εάν η περιγραφή δεν είναι φανταστική, μου υποβάλτε μερικές ερωτήσεις εάν θέλετε να ξέρετε περισσότερων .. ευχαριστώ πολύ ..
Απάντηση με το απόσπασμα