Ενιαία θέση άποψης
  #27 (permalink)  
Παλαιός 05-18-2006, 01:53 AM
Ρεύμα- Cobra Ρεύμα- Cobra είναι σε μη απευθείας σύνδεση
Ανώτερο μέλος

Ενώστε την ημερομηνία: Χαλάστε το 2006
Θέσεις: 580
Δύναμη διατρήσεων: 34
Υφάσματα: 3182
Ρεύμα- Cobra μην βρωμίστε με το χρήστη ή θα 
πάρετε KTFO...Ισχυρός και πλήρης της κατηγορίαςΡεύμα- Cobra μην βρωμίστε με το χρήστη ή θα 
πάρετε KTFO...Ισχυρός και πλήρης της κατηγορίαςΡεύμα- Cobra μην βρωμίστε με το χρήστη ή θα 
πάρετε KTFO...Ισχυρός και πλήρης της κατηγορίας
Προεπιλογή Σχετικά με: Τι η μεγαλύτερη ληστεία εγκιβωτισμού όλου του χρόνου.

Απόσπασμα:
Αρχικά ταχυδρομημένος από hulk
Απόσπασμα:
Αρχικά ταχυδρομημένος από Ac-Cobra
Απόσπασμα:
Αρχικά ταχυδρομημένος από ImRipped
Θολλαζο- Hatton
Κλείστε την πάλη, όχι μια freaking ληστεία.

Απόσπασμα:
Αρχικά τοποθετημένος από τον κ. Nightmare
Λεωης- Holyfield 1 όντας σύρετε.
Συμφωνήστε εξ ολοκλήρου

προσθέστε Chavez - Whitaker

λοξοτομήστε θυμάται το όνομα του άλλου μπόξερ, αλλά εκείνη η πάλη Bobby Pacquaio ήταν απολύτως ταλαντούχος πέρυσι ήταν απίστευτη. Δεν έχω καμία ένδειξη πώς εκείνο το ένα συνέβη, ήταν γελοίο. Καθένας με βοηθά με το όνομα του άλλου μπόξερ;
Ναι ήταν προηγούμενος κόσμος Champ Carlos "Famoso" Hernandez και η απώλεια έφερε τη σύζυγό του στα δάκρυα. Το oughta δικαστών είναι πραγματικό υπερήφανο τους. Τώρα που ήταν μια ΛΗΣΤΕΙΑ ο φίλος μου.
Hulk ευθυμιών , που ναι ήταν η πιό ατιμωτική ληστεία ive που εβλέίδε πάντα. Και οι αυτοί Pernell ακόμα κι αν Im πάρα πολύ νέο για να τους έχουν δει να ζήσουν, όταν τους πρόσεξα ήταν πρόσφατα γελοίοι, ιδιαίτερα Chavez κατά την άποψή μου.
Απάντηση με το απόσπασμα